Misschien ga je dit jaar niet op vakantie naar het buitenland, maar dat betekent niet dat je de hele zomer binnen hoeft te zitten. Heb je een weekje weg geboekt in het Zuiden van Nederland? Ga je naar een van de Waddeneilanden of heb je een festivalticket gekocht? Je zult in ieder geval vast een keer je koffers moeten pakken deze zomer. Wat heb je nodig tijdens je vakantie in Nederland? In dit blog geef ik een paar tips!

Goede schoenen

Als je op vakantie of naar een festival gaat, is het heel verstandig om goede schoenen mee te nemen. Veja sneakers dames zijn eco-friendly, stijlvol en makkelijk te combineren met je outfit. De schoenen zijn gemaakt van wild rubber, gerecycled materiaal, biologisch katoen en plantaardig gelooid leer. Sommige modellen zijn zelfs helemaal vegan. Daarnaast krijgen de mensen die werken op de plantages in Brazilië een eerlijke prijs voor hun product. Dat maakt dit product eerlijk én milieubewust! Er zijn ook Veja heren sneakers. Ook deze schoenen zijn stijlvol en goed te combineren met verschillende kleuren en outfits.

Zomerkleren

Wanneer de zon gaat schijnen is het fijn om luchtige kleren mee te hebben. Een mooie linnen broek of lichte jurk zijn bijvoorbeeld heel handig om mee te nemen. Daarnaast is het natuurlijk fijn om slippers en een bikini of badpak mee te nemen voor als je gaat zwemmen. Ga je naar een festival? Dan is het ook een goed idee om slippers mee te nemen voor onder de douche.

Hoofddeksel en zonnebrandcrème

Om goed voor je huid te kunnen zorgen is het verstandig om zonnebrandcrème en een zonnehoed, pet of bucket hat mee te nemen. Smeer je goed in als de zon schijnt, want – je kunt het niet vaak genoeg zeggen – verbranden is heel erg slecht voor je huid. Daarnaast zorgt een hoofddeksel ervoor dat je je hoofdhuid niet verbrand. Zeker als je kaal bent is het echt heel belangrijk dat je iets meeneemt om je hoofd te beschermen. Neem ook een zonnebril mee om je ogen te beschermen! Dit is niet alleen fijner voor je zicht, maar beschermt je ogen ook tegen uv-straling.

Een warme trui en regenjas

Als je van plan bent om op vakantie te gaan in Nederland, doe je er goed aan om ook een trui en regenjas mee te nemen. Het is ten slotte wel Nederland! Er kan zomaar een flinke bui vallen en dan is het fijn om een regenjas te hebben wanneer je je boodschappen moet doen. Bovendien wisselt de temperatuur ook regelmatig.