Wanneer je problemen hebt met je gehoor is dat een heel vervelende zaak. Je wilt natuurlijk graag duidelijk kunnen horen wat er in een gesprek wordt verteld en het is ontzettend fijn als je niet teveel moeite moet doen om te horen wat je gesprekspartner nu eigenlijk tegen je zegt. Met behulp van een audicien aan huis van oogvoororen komt er een professionele, gediplomeerde  audicien bij u thuis om te bekijken wat de stand van zaken is met uw gehoor en kunnen de hoortoestellen afstellen op de gewenste stand. De audicien die bij je thuis komt heeft dezelfde professionele apparatuur bij zich om, net als in de winkel, de zaken te kunnen doen zoals dat normaal gesproken in de vestiging waar je fysiek naar toe kan gaan.

Kennismakingsgesprek

Voordat een audicien bij je thuis komt kun je telefonisch een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Er zal dan een afspraak gemaakt worden om bij u thuis een hoortest te laten afnemen. Aan de hand van de resultaten van deze hoortest kan de audicien een hoortoestel uitzoeken die perfect past bij uw wensen. Tijdens de hoortest zal er direct een adviesgesprek worden gehouden, waarbij er wordt besproken welke hoortoestellen het beste bij je passen. De audicien aan huis is er voor heel Nederland, behalve als u inwoner bent op één van de Waddeneilanden. Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek via de website. Je vult daar je contactgegevens in en klikt op de rode knop met het verzoek om gebeld te worden voor een afspraak. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor het inplannen van een kennismakingsgesprek en een hoortest.

Voordelen

Het voordeel van een audicien aan huis is dat deze service wordt verleend door gediplomeerde audiciens die gekoppeld zijn aan een online platform. Dat betekend dus dat er geen fysieke winkels zijn en de prijzen dus lager kunnen worden gehouden dan bij de bekende audiciens in het land. Geen extra kosten dus voor je hoortoestel! Verder kun je de hoortoestel altijd voor 60 dagen gratis uitproberen en heb je 5 jaar volledige garantie. Verder hebben wij alle merken hoortoestellen tot onze beschikken en dus heeft u keuze uit een ruim assortiment. Mocht je nu toch problemen ondervinden met je hoortoestel, dan kun je onze klantenservice bereiken. Hier zijn altijd gediplomeerde audiciens beschikbaar om je vragen direct te kunnen beantwoorden. Verder is het zelf mogelijk om online je hoortoestellen te laten aanpassen. Zo ben je in een paar klikken verwijderd van een nog beter gehoor!