Wat je wellicht heel vaak de laatste tijd hebt voorbij zien komen zijn de operaties die Nederlands uitvoeren in Turkije. Vaak zie je op Instagram of op Facebook bekende Nederlanders die bedrijven promoten die plastische chirurgie en andere behandelingen uitvoeren in Turkije. Inruil voor de promotie gaan ze zelf ook naar Turkije en kunnen ze daar de behandeling uitvoeren. Nu vraag je je zeker af, waarom helemaal in Turkije? Wat veel mensen niet weten is dat het in Nederland best lastig is om onder het mes te gaan. In Turkije hoef je bijvoorbeeld niet doorverwezen te worden door de huisarts. In Turkije kan je elke behandeling krijgen die je wilt. Daarnaast is het in Turkije ook een stuk voordeliger dan in Nederland. Dit is vaak voor mensen de doorslaggevende slag om in Turkije een behandeling te doen. Hieronder zijn een aantal behandelingen behandelt die vaak worden gedaan in Turkije.

Neuscorrectie

Wat je waarschijnlijk niet dacht is dat er neuscorrectie wordt gedaan in Turkije. De neuscorrectie is een ingreep met heel veel effect voor een persoon. Jouw hele gezicht bouw wordt voor je hele leven verandert. Na een behandeling zal niemand jouw oude neus nog herkennen en zal je met een nieuwe neus door straat lopen. Vaak zijn mensen heel onzeker door hun grote neus of een bobbel op de neus en dit kan allemaal met een neuscorrectie mooi worden gemaakt hoe jij wilt!

Borstvergroting

Heb je altijd al kleine borsten gehad en ben je daar onzeker over? Neem dan een kijkje bij een borstvergroting! Vaak kunnen je borsten ook na de zwangerschap leger zijn geworden waardoor een borstvergroting nodig is. In jouw borst worden dan implantaten gelegd met de allerhoogste kwaliteit. In Turkije kan je dus ook een borstvergroting doen. Hier zal de chirurg de voor- en nadelen van alle keuzes aan je uit. Zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen waar je geen spijt van gaat krijgen.

Haar transplantatie

Haartransplantatie, ook wel haarimplantatie genoemd is het oplossen van jouw kaalheid. Voor veel mensen is dit een heel groot probleem. Zonder dat ze het willen zijn er verschillende kale plekken waar geen haar meer groeit op hun hoofd. Met een haartransplantatie verandert jouw hele gezicht. Je zal hier nog je leven plezier van hebben en het zal zoals het oude worden. Bij een haartransplantatie halen ze goede haarzakjes van andere delen van jouw hoofd naar de kale plekken toe. Hierdoor groeit er ook op die kale plekken haar, dit zal wel een tijdje duren en hier zijn ook nabehandelingen voor nodig. Haartransplantatie Turkije is vaak ook voordeliger en sneller.