Er worden tegenwoordig veel digitale kunstwerken, memes, plaatjes en andere bestanden gemaakt. Deze kunnen verkocht worden als een NFT. Het is mogelijk om hier veel geld mee te verdienen. Soms wordt een NFT namelijk verkocht voor miljoenen euro’s. Ben jij benieuwd waar je allemaal aan dient te denken? Klik dan hier en lees het direct!

Wat is een NFT?

Nu zul je je waarschijnlijk af vragen wat een NFT precies is. Dit is gelukkig makkelijk uit te leggen. Een NFT wordt ook wel een Non-Fungible Token genoemd. De laatste jaren zijn deze steeds populairder geworden in de wereld van de cryptocurrency.

Maak geld met NFT crypto kan hierom ook goed te doen zijn. NFT’s zijn namelijk digitale kunstwerken die door middel van de blockchain verhandeld kunnen worden. De kunstwerken zijn eigenlijk allemaal uniek.

Het voordeel van een NFT is dat je zeker weet dat het kunstwerk authentiek is. Dit komt omdat een kunstenaar door middel van een digitale handtekening aan kan tonen dat het werk van hem of haar is. Doordat een handtekening hierbij vereist is, is het niet mogelijk om de kunstwerken illegaal te verkopen.

Zelf een NFT maken

Maak geld met NFT crypto is mogelijk door zelf een NFT te maken. Dit is niet al te lastig om te doen. Eigenlijk elke online afbeelding, video of GIF een mogelijke NFT. Op het moment dat je online kunst hebt gemaakt, kun je dit dan ook verkopen als een NFT.

Op het moment dat je een NFT hebt, is het meestal handig om dit authentiek te verkopen. Dit houdt in dat er maar één of misschien twee van bestaan. De verkoop van een NFT gaat eigenlijk hetzelfde als de verkoop van een schilderij op een veiling. Dit houdt in dat het kunstwerk op een bepaald moment van een dag vrijgegeven wordt en er mogelijkheid is om er op te bieden. Veel bekende veilingen zijn al bezig met de verkoop van NFT’s. Dit komt omdat er veel potentie zit in de markt in NFT’s.

Op het moment dat je zelf een NFT wilt maken, kun je dit op een aantal manieren doen. Zo is het mogelijk om door middel van beeldmateriaal of geluid een NFT te maken. Op het moment dat je dit hebt gedaan, is het mogelijk om dit te uploaden als NFT. Als je dit hebt gedaan, is het mogelijk om de kunstwerken te verkopen op een marktplaats voor NFT. Hierdoor is maak geld met NFT crypto mogelijk om te doen.