Herken je dat moment? Je wilt iets gaan bestellen op een bepaalde webshop waar je altijd exact hetzelfde verteld alleen opeens reageert de webshop niet meer. Je probeert te klikken en hem goed te vinden, maar het werkt allemaal niet. Je denkt vast: “Kan het niet beter?”. Zeker kan dat. Het is vooral belangrijk wanneer je een eigen webshop gaat maken dat je het beste en snelste webshop hebt om je concurrenten uit te schakelen. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Snel, sneller, snelst.

Je hebt er vast misschien wel eens van gehoord de magento b2b webshop. Een magento b2b is een software onder anderen van Adobe die je erbij helpt een goede webshop te ontwerpen. Je magento b2b webshop wordt dan eenvoudig en snel door middel van experts gemaakt. Binnen een aantal uren heb je dan je magento b2b webshop al helemaal klaar.  

De magento b2b website is zeer geschikt als webshop voor bedrijven of instellingen. Een magento b2b website is namelijk heel erg goed bereikbaar op verschillende apparaten. Zo kun je klanten hebben die op je website komen vanuit hun telefoon, tablet of laptop. Hierdoor kun je door middel van magento b2b meerdere bestellingen uit verschillende soorten apparaten krijgen.

Hulp is onderweg

Wanneer je je website de beste wilt maken, is het belangrijk dat je kijkt vanuit het oogpunt van de klanten. Een belangrijke vraag daarbij is; wat zou jij willen als je dit hier zou shoppen? Hoe zou jij willen dat de website eruit ziet? En hoe eenvoudig kun je de website maken? Nederlanders houden namelijk veel van gemak. Waarom zouden zij een klik moeten maken, terwijl de computer dat voor je kan doen. Om dit voor elkaar te krijgen, kun je ook gebruik maken van progressive web app. De progressive web app is namelijk een hulpmiddel die jou helpt om de website optimaal te maken. De progressive web app kijkt erna waarmee hij de klanten kan helpen en hoe dat in de website terug kan komen.

De progressive web app slaat al deze gegevens op en maakt daarvan een verslag waardoor jij weet hoe je je website zo goed mogelijk kunt maken. Ook kan de progressive web app klanten automatisch helpen met een hulpvraag. Hierdoor bespaar je jezelf en/of je personeel tijd doordat er niet continu iemand achter de laptop hoeft te zitten om klanten te helpen. Door middel van progressive web app weten de meeste klanten al wat ze moeten doen en nemen ze geen contact meer op met de klantenservice. Zo heb je meerdere mensen tegelijkertijd kunnen helpen zonder daar zelf iets voor te hoeven doen.