Sambal Badjak Flowerbrand bestellen

Voor degenen die gerechten uit de Aziatische keuken genuttigd hebben, zullen vast en zeker al kennis gemaakt hebben met Sambal Badjak! In dit artikel (i.s.m. Vanka-Kawat) wordt uitgelegd wat Sambal Badjak is en via welke wegen deze Aziatische smaakmaker besteld kan worden.

Sambal Badjak Hot van het merk Flowerbrand.

Wat is Sambal Badjak?

Sambal Badjak is inmiddels een welbekende sambal die haar strepen verdient heeft als het gaat om het toevoegen van extra smaak aan Aziatische gerechten. Dankzij de sterke geur en scherpe smaak is deze sambal gemakkelijk te herkennen. Mede door de herkenbaarheid van de smaken die Sambal Badjak teweegbrengt, kan deze sambal niet ontbreken in de Aziatische keukens. Over het algemeen wordt Sambal Badjak toegevoegd aan vlees- en soepgerechten. Echter, wordt tegenwoordig op een innovatieve wijze gebruik gemaakt van deze sambal. Denk aan combinaties met andere Aziatische sauzen die als het ware het beste in elkaar boven brengen!

Een sambal wordt veelal gekenmerkt door de pittigheid. Sambal Badjak is uniek en haar soort en brengt naast de (milde) scherpte ook een zoete smaak naar boven. Het zoete is dan ook een gegeven wat erg gewaardeerd wordt bij deze sambal.

Vanka-Kawat en haar relatie met Sambal Badjak

Vanka-Kawat is importeur en exporteur van een grote variatie Aziatische producten. Op deze manier tracht Vanka-Kawat de rest van de wereld kennis te laten maken met Aziatische ingrediƫnten, recepten en bereidingswijzen. Het is namelijk zo dat het koken in Aziatische landen tot een ware kunst verheven is. Hoe mooi is het dat de rest van de wereld ook kan genieten van deze Aziatische kookkunsten? In de producten die Vanka-Kawat importeert en exporteert (zoals o.a. Sambal Badjak) proef je dan ook de liefde voor deze kookkunsten terugkomen!

Bestellen via Vanka-Kawat

Heeft u een eigen toko, groothandel of supermarkt en wilt u Sambal Badjak bestellen? Via de website van Vanka-Kawat is gemakkelijk om deze heerlijke sambal te bestellen. Bezoek de website en neem gemakkelijk contact op voor meer informatie.